2 comentarios sobre “Asedio abortado – Polinomia 26-04-2013

  1. No vaig a criticar les posicions d’Iván Vélez. És molt lliure d’expressar-les, tot i que, al meu parer, siguen més pròximes a la dreta espanyolista d’UPyD que a la majoria de veus crítiques que escoltem a Colectivo Burbuja.

    Sí que li demanaria -crec que hauria de ser una exigència- dues coses:

    1) Rigor i informació respecte a als temes debatuts. Per exemple, criticar la Plataforma ¡En Pie! amb l’argument que són massa oberts (i que això facilita l’entrada d’infiltrats, etc) és un tant surrealista. Justament, aquest moviment s’ha caracteritzat per ser tancat i vertical i, per això, no ha comptat amb el suport del 15M, entre d’altresl.

    2) Respecte als contertulis. Ser despectiu amb Antonio Rosenthal -o amb qui siga- demostra una falta d’educació total. Fer al·lusions personals de caràcter despectiu -“la seua veu melòdica”, “podria estar a sou del PSOE”- resulta desagradable i impropi dels debats de Colectivo Burbuja.

    http://translate.google.es/?hl=ca#ca/es/

  2. No deixa de ser curiòs que algú que demana respecte pels altres, es dediqui a escriure en una llengua que la majoria de gent que escolta Colectivo Burbuja no entèn. Sobretot, tenint en compte que tots els que escoltem Colectivo Burbuja tenim una llengua en comú. És a dir: expressa´t en la llengua que et sembli, pero al menys tingues una mica de coherència i no vagis demanant respecte a la resta quan tú ets el primer que faltes a aquesta demanda. No et sembla?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.